Tandläkare på Östermalm

Det finns nästan 200 tandläkare på Östermalm. Här kan du hitta allt från väldigt billiga tandvårdserbjudande för studenter till lyxiga tandvårdskliniker med den senaste utrustningen och moderna behandlingsmetoder.

Östermalm

Trots att stadsdelen anses vara ett rikt och fashionabelt område så bor även många fattiga människor här i form av studenter. Östermalm är faktiskt den stadsdel där flest studenter bor, främst i studentlägenheter uppe vid Roslagstull. Detta har även tandvården i Östermalm tagit fasta på då många kliniker erbjuder studentrabatt.

 

Karla DentalHos Karla Dental på Sibyllegatan 5 får du som student 15 procents rabatt om du visar upp ditt studentkort. Östermalms Tandhälsa på Artillerigatan 48 erbjuder studenter 20 procent rabatt på akuta besök och akut tandvård och A Dental AB har ett specialerbjudande för studenter som innebär undersökning, fyra röntgen samt polering av tänderna för bara 198 kronor. Billigare än så är det svårt att hitta. Om du inte är student och letar efter billig tandvård på Östermalm är det generellt Folktandvården du ska vända dig till och då Folktandvården Karlaplan. Där kan de dessutom erbjuda dig som ny kund tid inom 1-2 veckor.

 

Letar du efter tandläkarvård av högst kvalitet ska du vända dig till Aqua Dental på Sturegatan Aqua Dental48, bara ett stenkast från Stureplan. Där får du tandvård i fräscha lokaler, i en lugn miljö och med modern utrustning. Dessutom erbjuder kliniken den nya tidens tandställning som kallas för Inman Aligner. Denna tandställning gör att du slipper den vanliga tågrälsen och gör det även möjligt att få ett nytt leende på bara 6-16 veckor.

 

Även skönhetsindustrin har blomstrat inom tandvården. Förutom estetisk tandvård så som tandblekning och gömda tandställningar har riktiga skönhetsbehandlingar nått tandvårdsklinikerna – och speciellt på Östermalm. Exempelvis hittar du på Stureplan, närmare bestämt på Stureplan 6, Sturekliniken som förutom högkvalitativ tandvård även erbjuder sina patienter behandlingar med Restylane, Juvéderm och Botox.