Tandvård för dig i Märsta

I Märsta finns det sju tandläkarmottagningar varav en tillhör Folktandvården och de resterande sex är privata.

Mitt i Märsta centrum finns två av Märstas största tandvårdsmottagningar: Folktandvården Märsta och Prima Tandvård. I Märsta centrum finns det gratis parkeringsmöjligheter i upp till tre timmar och de båda praktikerna erbjuder både barn- och vuxentandvård.

Folktandvården hittar du på Nymärsta gränd 2 och är en kommunal verksamhet som hjälper människor i alla åldrar med tandvård. Där kan du få både en vanlig undersökning men också mer avancerade behandlingar. Vill du bli ny patient hos Folktandvården kan du som ny kund få en tid inom 2-4 veckor.

På samma gata hittar du även Prima tandvård på Nymärsta gränd 6. Denna praktik är ansluten till Praktikertjänst som är Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård och står för en tredjedel av all vuxentandvård i Sverige. Alla praktikertjänsts praktiker har en hög kundnöjdhet.Tandläkare märsta

Längre bort från Märsta centrum, mellan länsväg 263 och Centrumleden hittar du tandläkarkliniken Tandläkarna Mimer & Lundh på Sönderborgsgatan 2. Även denna klinik är ansluten till Praktikertjänst.
På kliniken arbetar tandläkarna Henrik Mimer och Göran Lundh tillsammans med två tandsköterskor och en tandhygienist. De erbjuder både förebyggande, kosmetisk och reparativ tandvård.

Bor du nära tågstationen eller brukar du pendla kan en tandläkarmottagning nära Märsta station vara mer gynnsamt i tid för dig. Precis vid tågstationen hittar du nämligen två bra tandläkarmottagningar som då skulle kunna passa dig: Tandhälsan Märsta och Märsta Tandakuten.

I lokalerna där Tandhälsan Märsta finns idag hade tandläkare Lena Israelsson tidigare sin mottagning. Men efter att hon i augusti 2014 pensionerat sig överlåter hon mottagningen till sin kollega tandläkare Iman Amiri som nu tar över rodret.

I närheten hittar du också Märsta Tandakuten som erbjuder både traditionell och avancerad tandvård. Kliniken är även känd för att hantera tandvårdsrädsla. Vid akuta behov kan du ringa denna klinik ända fram till klockan åtta på kvällen, även på helger.  Kliniken hittar du på Västra Bangatan 31.

Några hundra meter längre bort på Västra Bangatan 65 finns dessutom en tredje klinik, Tandläkarna Lund och Malm. Kliniken har funnit sedan 1985 och ligger på markplan vilket underlättar för rörelsehindrade och rullstolsbundna.

Sist men inte minns finns även Valsta Tandläkarklinik i Märsta som finns belägna i Folktandvårdens gamla lokaler på Mjölnergatan 5 i Valsta. Kliniken är perfekt för dig som bor i just Valsta, inte bara för att det är den enda kliniken i området utan också för att de erbjuder all form av tandvård med hög service och kvalitet. De försöker dessutom alltid hitta tider snabbt vid akut tandvärk.

Vi har som vanligt använt 1177.se och Tandläkare.se som källor för denna tandvårdsguide. Vill ha mer information bild eller en översiktlig kartbild, så hittar du mer här: https://www.tandlakare.se/stockholm/märsta